Nyfødt galleri

Nyfødte 0-4 uger (bedst 2-3 uger)

Nyfødte er jo bare så dejlige.  Hvis du vil have rigtige nyfødtbilleder er det dog en god idé at få billederne taget omkring 2 uger, hvor der kan være mulighed for at lave  både sove- og vågne billeder, hvis den lille er med på det. Det kan godt være yderst vanskeligt at lave sovende billeder når de først er ældre end 4 uger.

Der er rigtig mange måder at lave billederne på. Sammen med mor og far, på fars arm, på mors mave, eller bare alene i en lille kasse eller skål eller andet. Det kan også være sammen med de velopdragne søskende (tag dén kommentar med et smil) . Vigtigt er det dog, at hvis du ønsker nogler specielle rekvisitter, så husk at tage dem med, da det jo ikke er sikkert vi lige har det du ønsker. Nogle af rekvisitterne på billederne er kundernes egne. Vi har selvfølgelig også lidt forskelligt hvis du skulle glemme det.

VIGTIGT:  Specielt ved sovende billeder er det vigtigt, at der ikke er søskende og andre med ved fotograferingen. Det er også en god idé at bestille "forlænget tid", så vi har noget ekstra tid.