Gravid galleri

Vi har en hjemmeside, specielt til gravide. Klik på navnet for at se den.


GRAVIDFOTOGRAFERNE.DK

Dine gravidbilleder er nok de smukkeste billeder du nogensinde vil få lavet af dig selv, og måske med din kæreste eller dine børn.

Oplevelsen og billederne bør du simpelt hen ikke gå glip af.

Fotograferne  Bodil  & Torben Fischer har specialiseret sig i bl.a. gravidfotografering. Fotografering af din gravide mave, også populært kaldet "mavebilleder", er for fotografen, én af de fotograferinger, hvor man kan bevise at man er en dygtig fotograf, når dine gravidbilleder bliver så smukke og anstændige, at du kan vise dem til alle.

Fotografen gør det yderste for at du får en god og behagelig oplevelse under fotograferingen, og vil hjælpe dig med at stå i de helt rigtige stillinger, så det smukkeste ved din graviditet, nemlig din mave er helt i fokus.

Medbring gerne lidt forskelligt tøj, meget gerne sko med høje hæle (det giver en bedre holdning) og lad dig ellers inspirere af vores galleri.


Hvad skal jeg tage med? F.eks. en sød natkjole. pænt undertøj. sort og hvidt er altid godt. Stramtsiddende top, sko med høje hæle (det fremhæver figuren)  Er du i tvivl, så tag rigeligt tøj med, så vi har nogle valgmuligheder.