Hvilken fotograf skal jeg vælge

Hvilken fotograf skal jeg vælge?  -  Vælg den rigtige fotograf!

Hvad så med prisen og beliggenheden?


Jeg ville køre langt for at få de rigtige billeder. Jeg ville ikke et øjeblik betænke mig, hvis  jeg bor 300 km. væk fra den fotograf, hvis billeder jeg bedst kan lide.


Mine billeder skal jo hænge på MIN væg, og jeg ville bittert fortryde hvis jeg da var         gået på kompromis.


Tænk sig at få et billede op på væggen som jeg ikke kan lide... ...aldrig i livet.


Og så prisen? Man kan jo ikke påstå at den billigste fotograf er dårligst eller den dyreste er bedst. Du får mest for pengene når du igen vælger at bruge den fotograf, hvis billeder      du bedst kan lide.


Omvendt ville jeg nok studse noget over en fotografs hjemmeside, hvor jeg ikke kan se priserne. Er fotografen for dyr, for billig eller er fotografen på anden måde flov over priserne. Skal du først forespørge på priserne, så fotografen kan få dine data inden du     har besluttet dig? Nej, vel. Hvad skal vedkommende med det? Jeg ville i hvert fald være betænkelig.

 

Hvis du ikke vælger fotograf efter hans/hendes billeder, så får du jo ikke det bedste billede til dig, ved bare at vælge den billigste eller for den sags skyld den dyreste (i håb om          de så er bedre).

 

Du skal være kritisk. Du er den person, der er bedst til at bedømme hvad du kan lide og ikke kan lide.


Og så husk! Det ville jo være ærgerligt hvis fotografen ramte plet, men det færdige resultat ikke er kvalitetsmæssigt på højde med hvad du gerne vil have.

Hvorfor skal du så vælge fotograferne Bodil & Torben Fischer?


DET SKAL DU HELLER IKKE, med mindre du kan lide deres billeder!

 

...ellers vælger du jo den forkerte fotograf!


God fornøjelse rundt på vores hjemmeside!Se billeder her!

I vores moderne tider med internet og gode søgemaskiner som f.eks. Google og Yahoo, er det en smal sag at besøge mange fotografer på kort tid. Efterhånden burde de vel alle sammen have en hjemmeside.


Hjemmesiderne har som oftest også et galleri.


Du ved jo hvad du vil have fotograferet. Så om det er børnene, din familie, dit kæledyr, dit bryllup eller din krop... ...ja så er det bare at kigge under de forskellige kategorier og finde de billeder du synes bedst om.


Hvis du har specielle ønsker, så bør du nok gå efter det... ...hvem kan lave lige netop det? Man skal nemlig ikke tro at alle fotografer kan ALT. Det kan de langt fra.


Fotografens udbud af billeder fortæller også en del om alsidigheden. Og du bør være kritisk! Er fotografens sort-hvid billeder sort-hvide, eller er de bare mere eller mindre grå og uden den fornødne kontrast. Er opstillingerne kreative eller er de bare "almindelige". Der er mange kriterier, som du som kunde ved meget mere om end du tror.


Kik grundigt på fotografens billeder.


Du får dét du ser og ikke andet!