Bryllup galleri

Bryllup udendørs / i hele Danmark:


Der findes rigtig mange gode måder at blive fotograferet på som brudepar.

Udendørs billeder lægger op til masser at fotografering og er gode til alt fra klassiske opstillinger til de mere sjove eller erotiske opstillinger.

Vind og vejr gør alle bryllupsfotograferinger forskellige.

Der er også mange spændende baggrundsmotiver.

Strande, skove, parker, marker, gamle bygninger og meget andet.


Fotograferne Bodil og Torben B Fischer har mere end 28 års erfaring med bryllupsfotografering. Det giver en god fornemmelse for hvad der skal laves og hvor vidt man kan gå.


I forhold til de ønsker I har omkring jeres billeder vil vi gøre det ypperste for at lave billeder, der lever op til den store dag. Vi elsker at få billederne til at gengive brudepar og omgivelser med så mange nuancer som muligt. Er I til det klassiske, romantiske, det rå og seje, eller det mere vilde, så er vi helt med på den. Måske ved I slet ikke hvad I kunne tænke jer, så skal vi nok lade jer være modeller mens vi "finder på".

Efter brylluppet er Jeres bryllupsbilleder den vigtigste dokumentation omkring Jeres bryllup. Det er med billederne man husker sin kjole og buket og det er med billederne man husker hvor flot et brudepar man var.

Vi lægger mange kræfter og meget tid i at levere Jer såvel en oplevelse under fotograferingen som at levere Jer billeder som I altid med stolthed kan kigge tilbage på..


Vi har valgt at lægge vægt på portrætoptagelserne, det er det vi er rigtig gode til, hvorfor vi ikke fotograferer før og under vielsen, ej heller med gæster og til festen.


Vi leverer ingen billige løsninger, men derimod fornuftig og gennemtænkt fotografering. Ønsker I derimod "bare en billig" løsning så er vi nok det forkerte valg.


Bestil tid til jeres bryllupsfotografering hos fotograferne i Nordborg, Sønderborg eller Tinglev           på tlf. 74 45 35 40.

Husk at der skal betales kr. 850,- i depositum straks ved bestillingen, hvis fotograferingen skal være i weekenden eller på helligdage.

Beløbet tilbagebetales ikke ved afbestilling af fotograferingen


Af hensyn til vores forberedelse af Jeres bryllup, er det en ret god idé at oplyse os om hvilken fotografering I ønsker jer. Se priserne her!

...og så lige en lille note:   

Vi har rigtig mange lørdagsbryllupper. Derfor må vi ofte takke nej til brudeparrene, idet vi er helt optaget. Vi vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, hvorfor vi heller ikke "presser" et brudepar ind mellem andre. Fotograferingen skal have den tid der skal til.

DERFOR er der også mange brudepar vi fotograferer et par dage senere.

Hvis vi gør det om aftenen, kan vi ofte få det bløde dejlige aftenlys og aftenfarver med på billederne. Desuden har vi jo så næsten ubegrænset tid, og ingen stress. Det har vi rigtig gode erfaringer med.

For brudeparret gør det ofte planlægningen til bryllupsdagen nemmere.